Lajmet e Fundit

Editorial

Ndikimi rus në SHBA dhe Kosovë, Trump dhe Pacolli

1. Ekziston në Manhattan, pjesën e poshtme e lindore të tij, një shesh me emrin Samuel...
Veton Surroi

As me të tallur, PS nuk mund ta propozonte këtë “hapje listash”

Propozimi i PS-së për të hapur listat 100% është i barazvlefshëm me mashtrimet më të...
Andi Bushati
ealbania ads
codeit

Paralajmëruan protestë dhe parashtruan kërkesat, a do të shkojnë mjekët në takimin e thirrur nga kryeministri?