Sulmi i 24 shtatorit/ AKSION në Veri, Policia me KFOR dhe EULEX mësyn në pronat e Radoiçiç, konfiskohen disa makina
Kontroll në pronat e Radoiçiç, momenti kur policia largohet nga restoranti i gruas së tij, bashkë me makinat e konf...
Kontroll në pronat e Radoiçiç, momenti kur policia largohet nga restoranti i gruas së tij, bashkë me makinat e konf...
U arratis me 'Golf' të bardhë/ Kush është personi që dyshohet për vrasjen e 35 vjeçares shqiptare në I...
Familjarët dorëzuan celularin në SPAK, Dumani: Nuk kemi prova se Ervis Martinaj ka vdekur 28 Shtator, 15:50 Dos...
I krahasoi deklaratat për prezencën e KFOR në veri të Kosovës, Rama i shmanget pyetjes së gazetares (REAGIMI) 28 ...
Eksperti u shpreh se në laborator, mishit i hidhen të gjitha vitaminat, lëndët minerale dhe protesinat duke plotësuar kështu kërkesat e konsumatorit.
TIRANË- Eksperti i Industrisë Ushqimore, Abdyl Sinani thotë se thotë se mishi i pulës i krijuar në laborator është më i shijshëm sesa ai bio në natyrë, pasi sipas tij ai pltëson të gjitha ato që kërkohen në orgazmin e njeriut. Në emisionin “Good Morning Albanians” në Euroneës Albania, Sinani u shpreh se në laborator, mishit i hidhen të gjitha vitaminat, lëndët minerale dhe protesinat duke plotësuar kështu kërkesat e konsumatorit.
"Në vitin 2015 kanë filluar të bëhen provat e para në laboratoret për mishin, duke marrë nga muskujt e pulës, ose të mishit të gjallë, i dërgojnë në reaktorët bioaktiv ku pastaj bëhet mishi. E gjithë qeliza aty rritet, vetëm mishi dhe ky mish, ndryshe nga ai në natyrë, plotëson të gjitha ato që kërkohen për organizmin e njeriut. Hidhen vitaminat, hidhen të gjitha lëndët minerale, proteinat, bëhen ashtu sipas kërkesës që ka konsumatori. Ndërsa, te pularitë në natyrë nuk i arrin dot këto, pularitë kanë edhe rrezikun e salmonelës dhe sëmundjeve të tjera. Kjo rregullon edhe shijen shumë të mirë të mishit, nuk mungon fare shija, bëhet më e shijshme. Detyra e parë është shija, që ta pëlqejnë njerëzit, më pas vijnë konsistencat, vijnë cilësitë që ka brenda dhe sesi do ta përdorësh", theksoi ai.
Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka vlerësuar se mishi i rritur në laborator i një kompanie në Kaliforni, është i sigurt për t’u ngrënë.
Majlind Angoni SHKODRA- Prefektja e Shkodrës Majlinda Angoni ka dhënë detaje në lidhje me situatën në fshatrat e Shkodrë...
Rrumi TIRANË-Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka firmosur masën e sigurisë arrest me burg n&e...
Bore KORÇË- Reshjet e para të borës kanë rënë edhe në Korçë. Mësohet se zonat më malor...
Protesta DURRËS-Banorët e zonës së ish-Kënetës në Durrës janë përmbytur. Ata kanë dalë në ...
Policia Pogradec POGRADEC- Një 65-vjeçar në Pogradec ka tentuar të hyjë me dhunë në banesën e një 71-vj...
Gruaja KORÇË- Mbrëmjen e djeshme, banesa e një çifti invalidësh u shkrumbua. Ngjarja ndodhi në fshatin Kuç i ...
Pamje nga gjykata SPANJË- Të akuzuarit si pjesë e një grupi kriminal i çmontuar në periudha të ndryshme në vitin ...
Përmbytje në Durrës DURRËS- Një nga lagjet kryesore të plazhit në Durrës ndodhet ende në "pushtetin" e ujit. P...
Saimir Sula TIRANË- Moti i keq, reshjet e shiut dhe i ftohti nuk e kanë ndalur Majlinda Sulën, motrën e të riut shqiptar që u...
Pamje nga përmbytjet në Shkodër SHKODËR- Shkodra është një nga qarqet më të prekura nga përmbytjet e dy d...