LIVE UPDATES
LIVE UPDATES

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë: Dua kopshtin tim si Zaho të vetin

• Fëmijët e kopshtit 'Zubey Hanim' së bashku me prindërit protestuan ditën e sotme përpara Kryeministrisë. • Prindërit kërkojnë që të zhbëhet vendimi i Qeverisë për mbylljen e kopshtit pasi fëmijët e tyre duan që të rikthehen në kopshtin e tyre. •Një prej prindërve paralajmëroi se çështjen do ta dërgojnë deri në Strasburg nëse Qeveria dhe Ministria nuk marrin parasysh kërkesat e tyre. • Prindërit kanë treguar se fëmijët kanë mall për zyshat dhe miqtë e kopshtit• Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. •Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. •Theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

9 artikuj për këtë temë.

2 MUAJ ME PARE

VD/ "Ushtarët e kriminelit Rama", prindërit përplasen me efektivët në protestë, burri: Veç prapanicën kemi kthyer, s'po bëjmë gjë

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Debati mes tyre

TIRANË- Prindërit e fëmijëve të kopshtit Zubeyde Hanim” me vendim të qeverisë së kryeministrit Edi Rama janë përplasur me efektivët e policisë. Një prej uniformave blu u ka kërkuar që të mos bllokonin shkallët e Kryeministrisë, por prindërve nuk u ka pëlqyer kjo gjë. Njëra prej tyre i ka quajtur efektivët ushtarë të kryeministrit Edi Rama të cilin e konsideron kriminel. Ndërsa një tjetër prind tha se nuk po bënin asgjë, përveçse u kishin kthyer të pasmet efektivëve. 

Pjesë nga debati:

Efektivi: Ulu poshtë, uluni poshtë...

Gruaja: O zotëri, a ka mundësi liroji ti këto shkallët, se ti nuk qenke prind.

Efektivi: S'qenkemi ne prindër

Gruaja: Por s'je prind ti që vjen e na tregon sa shkallë lejohen. Jeni ushtarët e atij kriminelit, jeni patronazhista dhe ua ka mpirë trurin ai.

Burri: Ore s'po bëjmë gjë, prapanicën i kemi kthyer, asgjë s''po bëjmë. Veç prapanicën kemi kthyer. 

Përballë kryeministrisë, fëmijët e kopshtit 'Zubeyde Hanim' së bashku me prindërit u paraqitën për të kërkuar ndryshim të vendimit të Qeverisë për mbylljen e kopshtit. Fëmijët e moshave 3-6 vjeç që ishin pjesë e këtij kopshti u ulën në tavolina dhe pikturuan në fletat që kishin marrë me vete. Ata u pyetën nga gazetarët se nëse kishin mall për kopshtin dhe për miqtë e tyre. Përgjigjet ishin 'po'.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

ME VIDEO/ "O ba më bëhet çiçi", fëmija 'prish' protestën për mbylljen e kopshtit

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Fëmijët në protestë

TIRANË- Një nga fëmijët që dolën të protestojnë këtë paradite për mbylljen e kopshtit “Zubeyde Hanim” me vendim të qeverisë së kryeministrit Edi Rama ka kërkuar të shkojë në tualet. Ndërkohë që ndodhej në shkallët e Kryeministrisë, krah prindërve të tij që ishin gjithashtu në protestë, fëmija 'harroi' për një çast dëshirën për të rihapur kopshtin.

"O ma mua më bëhet çiçi,"- u dëgjua të thoshte ai përballë kamerave të ndezura të gjitha mediave. 

Përballë kryeministrisë, fëmijët e kopshtit 'Zubeyde Hanim' së bashku me prindërit u paraqitën për të kërkuar ndryshim të vendimit të Qeverisë për mbylljen e kopshtit. Fëmijët e moshave 3-6 vjeç që ishin pjesë e këtij kopshti u ulën në tavolina dhe pikturuan në fletat që kishin marrë me vete. Ata u pyetën nga gazetarët se nëse kishin mall për kopshtin dhe për miqtë e tyre. Përgjigjet ishin 'po'.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

PROTESTA përmes fotove- Nxënësit e “Zubeyde Hanim” pikturojnë përballë zyrës së Ramës

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Femijet

TIRANË- Një protestë ndryshe në kryeqytet. Përballë kryeministrisë, fëmijët e kopshtit 'Zubeyde Hanim' së bashku me prindërit u paraqitën për të kërkuar ndryshim të vendimit të Qeverisë për mbylljen e kopshtit. Fëmijët e moshave 3-6 vjeç që ishin pjesë e këtij kopshti u ulën në tavolina dhe pikturuan në fletat që kishin marrë me vete. Ata u pyetën nga gazetarët se nëse kishin mall për kopshtin dhe për miqtë e tyre. Përgjigjet ishin 'po'.

Prindërit deklaruan se e kanë të pamundur të vazhdojnë të gënjejnë fëmijët duke iu thënë se shkolla është duke u rregulluar, ndaj kërkojnë një zgjidhje nga Rama dhe Kushi.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

FOTO- Protesta para kryeministrisë, pankarta e fëmijëve: E dua kopshtin tim, si Zaho të vetin

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Protesta

TIRANË- Ditën e sotme po mbahet një protestë përpara Kryeministrisë për mbylljen e kopshtit “Zybeide Hanim”. Prindërit e cilësojnë vendimin e Këshillit të Ministrave për mbylljen, si të padrejtë.

Prindërit kanë dalë me pankarta dhe janë të shoqëruar nga fëmijët 3-6 vjeç që ishin pjesë e këtij kopshti. Një poster mban shkrimin: E dua kopshtin tim si Zaho të vetin.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

Protesta/ Policia u kërkon të zbresin nga shkallët, prindërit: Jeni ushtarët e inkriminuar të Ramës

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Protesta

TIRANË- Policia po qëndron në ambientet e jashtme të kryeministrisë, aty ku po zhvillohet protesta e fëmijëve të 'Zubeyde Hanim'. Në një moment, policia ndërhyri duke iu bërë të ditur prindërve se duhet të zbrisnin nga shkallët. Prindërit kanë kundërshtuar këtë kërkesë duke i thënë efektivëve të pranishëm se janë ushtarë të kryeministrit Edi Rama.

'Jeni patronazhista, jeni ushtarët e tij. Jeni të gjithë të inkriminuar. '- deklaron një nga prindërit. 

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

Mbyllja e kopshtit, nëna me lot në sy: E dërgoj vajzën te gjyshja, unë ia vesh këpucët ajo i heq, kërkon shokët

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Nena

TIRANË- Një prej prindërve të fëmijëve që shkojnë te kopështi 'Zubeyde Hanim' është përlotur para gazetarëve. Ajo u shpreh se e dërgon vajzën te gjyshja pasi nuk i lejojnë që të shkojnë më në kopësht. Me lot në sy, ajo tregon se fëmija i saj nuk dëshiron të qëndrojë te gjyshja por kërkon të shkojë te kopështi dhe të takohet me zyshën dhe shokët.

'Po i gënjejmë, po i themi se po bëhen punime në kopësht. E dërgoj te gjyshja. Unë i keq këpucët dhe ajo i heq prapë, dua të shkoj te zysha, te shokët më thotë'- thotë nëna me lot në sy.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

Mbyllja e kopshtit "Zubey Hanim", edukatorja: Ku të shkoj në këtë kohë krize?

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Edukatorja

TIRANË- Edukatorja e kopshtit 'Zybey Hanim' është shprehur për mediat se vendimi i Qeverisë për mbylljen e kopshtit ishte i padrejtë. Ajo tha se vendimi duhet të ishte bërë i ditur kohë më parë, pasi tani kanë mbetur pa punë dhe periudha është shumë e vështirë, pasi vendi po përballet me krizë. 

'Ku të shkoj në këtë kohë krizë. Nuk ka asnjë kopsht tjetër që të kishte këto kushte, 8 tualete në një kat. Të na kishte lajmëruar më para se kemi qera për të paguar. Ne jemi shokuar nuk e prisnim këtë vendim, aq më tepër nga gjykata'- është shprehur edukatorja e kopshtit.

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

Fëmijët e ‘Zubeyde Hanim’ protestojnë përpara kryeministrisë, të vegjlit: Na mungon kopështi

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Vajza

TIRANË- Fëmijët e 'Zubeyde Hanim' iu janë drejtuar me thirrje Qeverisë që të hapin kopshtin e tyre. Ditën e sotme, fëmijët të shoqëruar me prindërit kërkojnë që kopshti të qëndrojë hapur. Dy prej vogëluesheve, janë pyetur nga gazetarët se nëse kanë mall për kopshtin dhe mësueset. Me kokën ulur, ato pohojnë se po, u ka marrë malli për kopshtin. 

Pyetje:Ke shkuar në kopësht?

Vajza: Po

Pyetje :Të ka munguar kopshti?

Vajza: Po, dhe kalamajt. 

Pyetje: Nuk kam shkuar në kopësht?

Vajza: Jam mërzitur që nuk kam shkuar në kopësht. Më mungon zysha 

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

2 MUAJ ME PARE

FOTOT/ Vogëlushët dalin në protestë, të vegjlit rreshtohen para zyrës së Ramës: Na kthe kopshtin tonë!

Mbyllja e “Zubeyde Hanim”, fëmijët në protestë:
Fëmijët

TIRANË- Mbyllja e kopshtit "Zubey Hanim" ka nxjerrë vogëlushët e moshave 3 deri në 5 vjeç përpara Kryeministrisë. Me pankarta e tollumbacë në duar, të vegjlit i kërkojnë kryeministrit Edi Rama që tu rikthejë ambientet e kopshtit ku kanë krijuar shoqërinë e parë dhe kanë nisur të osicalizohen.

Bashkë me të vegjlit, prezent në protestë janë edhe prindërit e tyre, që e konsiderojnë të padrejtë mbylljen e këtij kopshti. Njoftimi për daljen në protestë, e bënë me dije një ditë më parë. 

Kopshti “Zubeyde Hanim” është mbyllur me urdhër të ministres së Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi, urdhër i cili mban datën 15 shtator 2022, publikuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë të datës 20 shtator 2022. Heqja e licencës bëhet për shkak të konstatimit të shkeljeve të rënda të legjislacionit në fuqi, që përbëjnë mosplotësim të kushteve të licencimit. Gjithashtu theksohet se kopshti në fjalë ushtron aktivitetin në një godinë, për të cilin nuk është marrë miratimi nga ministri përgjegjës për arsimin dhe institucioni përkatës i licencimit.

protesta e femijeve

Sondazh

Poll

Aksidenti me dy viktima në autostradën Tiranë-Durrës, makina mori para bordurat e rrugës

Aksidenti me dy viktima në autostradën Tiranë-Durrës, makina mori para bordurat e rrugës

VIDEO- Shpërthimi me tritol në butikun në Durrës, ja si u dëmtua biznesi i gruas

Berisha dhe demokratët 'zaptojnë' Kuvendin

Me pistoleta dhe kallashnikovë në Range Rover/ Arrestohen 4 "të fortët" në Tiranë

Berisha shton akuzën ndaj Ballës: Te ndjek hija e avokatit Ravik Gurra

VIDEO E SHERRIT/ Berisha akuzon Ballen per vrasjen e avokatit Ravik Gurra

PA KOMENT- Shkodra 'nën ujë', ja si duket qyteti

Protesta kundër traut në Divjakë, një betoniere brenda parkut

EKSKLUZIVE- Lulzim Basha takohet me Ben Blushin ne Panairin e Librit, merr me vete edhe vajzën

Balla: Berishës iu dogjën tre marrëveshje tek Porti i Durrësit, koncensionarët po i kërkojnë lekët

Balla-Spahos: Do shkosh tek Porti i Durrësit me pistoletë si Strazimiri, s'keni zgjidhje tjetër

Ndërtimi i rrugëve/Balla 'shigjeton' Partinë e Lirisë:Mondi bëj kallëzime, kishin ministritë në 2017

Balla 'lëshon' gojën: Saliut i rri mendja tek vëllezërit Kariç, na vjen dhe zor t'i përmendim...

Elisa Spiropali realizon "ëndrrën" e fëmijërisë me Berishën, del LIVE me të, tregon 2 gishta

Perplasje mes banoreve dhe Policise ne Divjake

Berisha 'shënjestron' Ulsi Manjën: Vetëm dy mushka kanë mbetur pa u punësuar në fshatin tënd

Berisha bllokon foltoren dhe del në Facebook: Jam live në gjithë botën, mos ma qani hallin mua!

Berisha: Parlamentin e komandojne grupet kriminale

Dëshmia e Orges Xhelilit para avokatëve: Policët bashkiakë më goditën

ME VIDEO- PLAS KEQ SHERRI në Komision, Braçe e humb kontrollin, "shpërthen": Ik ore pirdhu!

Protesta e opozitës, pamjet nga Bulevadi, mijëra qytetarë të mbledhur

Sherri i plotë i Ramës me dy deputetët e PD: Ta tregoj unë ty, do të shkatërroj!

Balla: Kokoneshi jashtë rrezikut për jetën

Veliaj takon Papa Françeskun: Jemi takuar në Tiranë...e aprovuam ndërtimin e bustit të Nënë Terezës

Droge mes karameleve ne Tirane

Grida Duma lë mandatin, kolegët e saj në lot, Açka dhe Gjekmarkaj të përlotur

Grida Duma lë mandatin e deputetes së Partisë Demokratike

Masakra e Lushnjes, babai i Leart Haxhiut: Djali im është i pafajshëm, se di ku është

Përdhunues serial, MOMENTI i arrestimit të Spartak Dyrmishit

Nga një armë në çdo raft rrobash, çfarë gjeti Policia gjatë aksionit në Shkodër

Dalin PAMJET nga megaaksioni në Korçë

Qeni i prish mitingun Ramës, të gjithë meken, kryeministri: Po lëre në punën e vetë...

Ibrahim Lici mesazh audio nga Turqia: Jetoj i lirë, nuk jam arrestuar

Arrestohet Agim Gjata, qelloi mbi RENEA

Meta: O Edi, o lepurush, do të shporrim me poezinë ‘liri a vdekje’ të Havzi Nelës

Pakti PD PL, Meta: Kryetari i Keshillit super politikan

Paloka 'korrekt' me orarin, takohet me Bardhin në një lokal para parlamentit

Alibeaj-Majkos: Je kokrra e komunistit! Deputeti socialist: Budalla! Dosjet s'mund të hapen për...

Flet avokati i vellezerve Mollaj: Tina genjen, e shantazhojne

Durrësi zgjohet nën ujë

Tetori rozë, vajzat dhe gratë e FA i bashkohen fushatës sensibilizuese kundër kancerit të gjirit

NIS PROTESTA në Elbasan/ Qytetarët fikin makinat në shenjë rebelimi, rreshtohen në shesh

Alibeaj pranoi bashkëpunimin, do nisin negociatat/ Berisha: E mirëpres. S'tërhiqem nga Primaret

Demokrati emocionet për 'doktorin'! I bie telefoni kur po fliste me Berishën,e përplas në tokë

Privatizimi i ish-klubit ‘Partizani’, dëshmon Qirjazi: MM më kërkoi firmën, bëra ç’ishte e ligjshme

Tiranë, bënin kontrabandë me veshje, pije, cigare dhe rroba, 3 të arrestuar në 2 operacione

Me 14 emigrantë në Morinë, arrestohet 19-vjeçari, shpallet në kërkim bashkëpunëtori i tij

Rrumbullaku ngre strukturë për emërimet në polici: Riformatim ekipeve që hetojnë krimin

Me dy kallashnikovë në shtëpi e municion luftarak, arrestohet 31-vjeçari në Dibër

"Porsche", "Maseratti" e 'Mercedes Benz", arrestohet 52-vjeçari që shiste mjetet e vjedhura në BE