LIVE UPDATES
Aktualitet

'Rama përmendet 11 herë'/ Zbardhet E PLOTË dosja e McGonigal: Pranon të gjitha akuzat

Sipas dosjes së bërë tashmë publike, theksohet se ish-agjenti, ka përfituar udhëtime me shpenzime të mbuluara në Tiranë, Kosovë dhe Bosnjë, shpenzime që duket se janë mbuluar nga një shqiptar, ndërsa takimet me Ramën duket se janë organizuar nga një shqiptar tjetër, i cili përshkruhet si “këshilltar joformal” i Ramës.

23 Shtator 2023, 12:55 Nga a.l
'Rama përmendet 11 herë'/ Zbardhet E PLOTË dosja e
Mc Gonigal

SHBA- Dosja.al ka zbardhur të plotë dosjen e ish-agjentit të FBI-së, Charles McGonigal. Ai ka pranuar se ka marrë 225 mijë dollarë nga ish-agjenti i shërbimit sekret shqiptar, Agron Nezaj për të lobuar kundër kreut të opozitës, Lulzim Basha dhe se ka takuar shefin e qeverisë shqiptare, Edi Ramën. Ish-agjenti doli dje para gjykatës, duke u deklaruar fajtor, në këmbim të një dënimi më të ulët. Në marrëveshjen që është arrirë McGonigal i ka treguar të gjitha, që nga vizitat në Tiranë, takimet, bisedat e fshehta, etj. Në dosjen e bërë tashmë, publike emri i kreut të qeverisë përmendet 11 herë. Në një pjesë të saj, nënvizohet se McGonigal ka përfituar udhëtime me shpenzime të mbuluara në Tiranë, Kosovë dhe Bosnjë, shpenzime që duket se janë mbuluar nga një shqiptar, ndërsa takimet me Ramën duket se janë organizuar nga një shqiptar tjetër, i cili përshkruhet si “këshilltar joformal” i Ramës.

DOSJA E PLOTË:

NË GJYKATËN E QARKUT TË SHTETEVE TË BASHKUARA

QARKU I KOLUMBISË

SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS

CHARLES F. MCGONIGAL,

i pandehuri, Rasti nr: 1:23-cr-21 (CKK)

: 18 U.S.C. § 1001(a)(1)

(Fshehja e fakteve materiale)

DEKLARATË E VEPRËS PENALE

Në përputhje me Rregulloren Federale të Procedurës Penale 11, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nëpërmjet avokatit të tyre, Prokurorit të Shteteve të Bashkuara për Distriktin e Kolumbisë, dhe i pandehuri, Charles F. McGonigal, me pëlqimin e avokatit të tij, bien dakord dhe përcaktojnë në bazën e mëposhtme faktike për pranimin e fajësisë së të pandehurit - nëse kjo çështje do të vazhdoj në gjyq, palët përcaktojnë se Shtetet e Bashkuara mund të provojnë faktet e mëposhtme përtej një dyshimi të arsyeshëm:

1. Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara është një departament brenda Degës Ekzekutive të qeverisë së Shteteve të Bashkuara. Byroja Federale e Hetimeve (“FBI”) është krahu kryesor hetimor i Departamentit të Drejtësisë së Shteteve të Bashkuara dhe është një organizatë e sigurisë kombëtare me përgjegjësi si për inteligjencën ashtu edhe për zbatimin e ligjit.

2. I pandehuri CHARLES F. MCGONIGAL ishte një Agjent Special i ngarkuar (“SAC”) i Zyrës në terren të FBI-së në Nju Jork nga tetori 2016 deri në daljen në pension nga FBI më 14 shtator 2018, dhe gjatë asaj kohe ishte anëtar i Shërbimit Ekzekutiv te Larte (“SES”). I pandehuri McGonigal ishte përgjegjës për mbikëqyrjen e çështjeve të kundërzbulimit dhe sigurisë kombëtare si SAC.

3. Si zyrtar iSAC i Zyrës së FBI-së në Nju Jork dhe anëtar i SES, i pandehuri McGonigal kishte një detyrë ligjore të paraqiste një raport vjetor të zbulimit financiar publik në përputhje me Aktin e Etikës së Qeverisë të vitit 1978, 5 U.S.C. aplikacioni 4 §§ 101, e në vazhdim. Zbulimet financiare u bënë në formularin 278 të Zyrës së Etikës Qeveritare ("OGE") ("OGE-278"), qëllimi i të cilit ishte: (a) të nxiste transparencën, besimin në integritet dhe vendimmarrje të Degës së Ekzekutivit; dhe (b) të ndihmonte punonjësit publikë dhe agjencitë e tyre në shmangien e konflikteve aktuale ose të dukshme të interesit ndërmjet detyrave zyrtare dhe interesave financiare private. Dosjet u kërkuan që të zbulonin me saktësi për publikun, ndër të tjera, të ardhurat, pasuritë më të mëdha se 1000 dollarë, detyrimet mbi 10,000 dollarë, dhuratat dhe rimbursimet e udhëtimit dhe transaksione të tjera financiare. Informacioni i dhënë në formularët OGE-278 mund të rezultojë në marrjen e masave për punësimin kundër rregullave. Formularët OGE-278 u dorëzuan në mënyrë elektronike dhe u dërguan në selinë e FBI-së në Uashington, DC.

4. I pandehuri McGonigal kishte një detyrë dhe kërkohej nga Direktivat e Politikave të FBI-së dhe i FBI-së në përgjithësi, për të raportuar me saktësi tek çdo udhëtim jozyrtar jashtë vendit dhe çdo kontakt të vazhdueshëm profesional ose zyrtar me shtetas të huaj, si dhe atij iu kërkua gjithashtu të raportonte me saktësi udhëtimet zyrtare të huaja në FBI. Zbulimet zyrtare dhe jozyrtare të udhëtimit u kërkuan të paraqiteshin në Raportin e FBI-së për Formularët e Udhëtimit jashtë Vendit (“FD-772”) dhe formularët e FBI-së për raportimin e udhëtimeve jashtë vendit (“FD-772b”), të cilat u dorëzuan në mënyrë elektronike dhe u dërguan në selinë e FBI-së në Uashington D.C. Zbulimet e kontakteve me shtetas të huaj kërkoheshin të bëheshin në Raportin e FBI-së për Formularët e Kontaktit me te Huajt("FD-981"). Informacioni i dhënë në format e ndryshme kishte implikime të sigurisë kombëtare dhe mund të rezultonte në veprime punësimi duke përfshirë revokimin e lejeve të sigurisë kur ishte e nevojshme.

5. Si mbajtës i një certifikate sigurie kombëtare, të pandehurit McGonigal iu kërkua t'i raportonte FBI-së informacion të saktë dhe të plotë në lidhje me kontaktet e tij me zyrtarë të huaj dhe pasuritë dhe detyrimet e tij financiare.

6. Personi A ishte shtetas i Shteteve të Bashkuara i natyralizuar, i lindur në Shqipëri dhe banues në Nju Xhersi. Personi A ishte një njohës profesionist dhe partner potencial biznesi i të pandehurit McGonigal.

7. Kompania A ishte një organizatë biznesi në Delaware e regjistruar nga Personi A në janar 2018.

8. Personi B ishte shtetas shqiptar i punësuar në një konglomerat energjetik kinez. Personi B vepronte si këshilltar jozyrtar i Kryeministrit të Shqipërisë, duke mbajtur një llogari zyrtare emaili dhe pasaportë të qeverisë shqiptare dhe ishte një ish-zyrtar i lartë i qeverisë shqiptare. Personi A dhe personi B ishin miq dhe bashkëpunëtorë biznesi me njëri-tjetrin.

9. Në vjeshtën e vitit 2017, në pritje të daljes në pension të tij nga FBI, i pandehuri McGonigal dhe Personi A diskutuan një sipërmarrje të mundshme të përbashkët biznesi, duke përfshirë formimin e një kompanie private që ofron shërbime konsulence. Gjatë periudhës përkatëse kohore, i pandehuri McGonigal e dinte se ishte e pahijshme të përfshihej në përpjekjet e zhvillimit të biznesit personal pa i zbuluar këto aktivitete tek FBI-së. I pandehuri McGonigal kërkoi një hua nga personi A.

10. Më 5 shtator 2017, i pandehuri McGonigal dorëzoi një formular FD-772 në FBI për udhëtimin e ardhshëm “jozyrtar” në Shqipëri. Paraqitja në mënyrë të gabuar nuk arriti: (a) të identifikonte që Personi A do të ishte shoqërues udhëtimi, (b) të deklaronte se akomodimi do te ishte falas dhe kush do te paguante për te, c)se i pandehuri McGonigal do të udhëtonte për në Kosovë përveç Shqipërisë, dhe (d) identifikonte çdo kontakt të huaj të pritshëm të raportueshëm, duke përfshirë Personin B, ose ndonjë shtetas tjetër të huaj me të cilin i pandehuri McGonigal kishte një marrëdhënie të vazhdueshme.

11. Më datë 7 shtator 2017, i pandehuri McGonigal ka udhëtuar me avion me personin A nga Shtetet e Bashkuara për në Shqipëri, ku gjatë disa ditëve në vijim janë takuar me personin B dhe shtetas të tjerë të huaj. As McGonigal dhe as FBI nuk kanë paguar për strehimin e McGonigal gjatë kohës që ishte në Shqipëri.

12. Më 9 shtator 2017, në Shqipëri, i pandehuri McGonigal është takuar me Personin B dhe Kryeministrin e Shqipërisë. Me kërkesë të personit A, i pandehuri McGonigal paralajmëroi Kryeministrin e Shqipërisë që të shmangte dhënien e licencave të shpimit të fushës së naftës në Shqipëri për kompanitë ruse. Personi A dhe personi B kishin interes financiar në vendimet e Qeverisë së Shqipërisë për dhënien e licencave të shpimit të vendburimeve të naftës. I pandehuri McGonigal dhuroi një kapele të FBI-së për Kryeministrin e Shqipërisë në prani të personit B, si një gjest vlerësimi.

13. Në shtator 2017, në Shqipëri, i pandehuri McGonigal u prezantua nga Personi A me një biznesmen dhe politikan shqiptar i cili i tha të pandehurit McGonigal se donte që qeveria e Shteteve të Bashkuara të hetonte një komplot të dyshuar për të vrarë biznesmenin dhe politikanin shqiptar.

14. Më 10 shtator 2017, i pandehuri McGonigal udhëtoi me makinë nga Shqipëria në Kosovë, së bashku me personin A dhe të tjerë, ku i pandehuri McGonigal u takua me një politikan kosovar dhe i dha një kapelë të FBI-së. Menjëherë pas këtij udhëtimi në Kosovë, i cili kishte qëllim të dyfishtë për të mbledhur informacione që ishin potencialisht të dobishme si për FBI-në ashtu edhe për planin e zhvillimit të biznesit personal të pazbuluar të të pandehurit McGonigal, i pandehuri McGonigal dhe Personi A, duke udhëtuar së bashku, u kthyen në Shtetet e Bashkuara.

15. Pas udhëtimit të tij në Shqipëri në shtator, i pandehuri McGonigal mbajti një marrëdhënie të vazhdueshme me Kryeministrin e Shqipërisë dhe personin B.

16. Më 5 tetor 2017, jashtë një restoranti, në një makinë të parkuar në qytetin e Nju Jorkut, i pandehuri McGonigal mori afërsisht 80,000 dollarë para si pjesë e huasë që kishte kërkuar nga personi A.

17. Në vjeshtën e vitit 2017, i pandehuri McGonigal mori dy herë më shumë kredi në para nga Personi A, në shumat prej afërsisht 80,000 dollarë dhe 65,000 dollarë.

18. I pandehuri McGonigal nuk e ka shlyer kurrë huanë që ka marrë nga Personi A dhe kredia nuk kishte asnjë kusht ose kusht të bashkangjitur me të.

19. Më 16 tetor 2017, i pandehuri McGonigal dorëzoi një FD-772b në lidhje me udhëtimin e tij në shtator në Shqipëri dhe Kosovë. Paraqitja në mënyrë të gabuar nuk zbuloi se i pandehuri McGonigal ishte takuar me Kryeministrin e Shqipërisë në Shqipëri dhe me një politikan kosovar në Kosovë dhe mohoi në mënyrë të rreme që i pandehuri McGonigal t'i kishte zbuluar punësimin e tij një shtetasi të huaj jashtë biznesit zyrtar të FBI-së.

20. Më 15 nëntor 2017, i pandehuri McGonigal dorëzoi një FD-772 për udhëtimin e ardhshëm "zyrtar" në Austri. Paraqitja në mënyrë të gabuar nuk arriti: (a) të identifikonte që Personi A do të ishte shoqërues udhëtimi, (b) të identifikonte se çdo akomodim ose akomodim do të sigurohej pa pagesë ose kush do të paguante për to, (c) deklaronte se i pandehuri McGonigal do të udhëtojë në Shqipëri përveç Austrisë dhe (d) të identifikojë çdo kontakt të jashtëm të parashikuar të raportueshëm.

21. Më 17 nëntor 2017, i pandehuri McGonigal udhëtoi me avion për në Austri.

22. Më 18 nëntor 2017, i pandehuri McGonigal dhe një përfaqësues tjetër i Departamentit të Drejtësisë (DD) u takuan dhe intervistuan të njëjtin biznesmen dhe politikan shqiptar i pandehuri McGonigal që kishte takuar gjatë udhëtimit të tij në shtator 2017. Personi A mori pjesë në takim si përkthyes. I pandehuri McGonigal nuk përgatiti një raport standard të Formularit 302 të FBI-së, dhe FBI nuk ka asnjë të dhënë zyrtare për atë që po zhvillohet.

23. Më 18 nëntor 2017, pas takimit të përshkruar më sipër, i pandehuri McGonigal dhe Personi A kanë udhëtuar me avion nga Austria në Shqipëri, ku janë takuar sërish me të njëjtin biznesmen dhe politikan shqiptar, këtë herë pa pjesëmarrjen e zyrtarit tjetër të DD-së. Biznesmeni dhe politikani shqiptar diskutuan mundësitë e biznesit me të pandehurin McGonigal dhe Personin A.

24. Më 21 nëntor 2017, i pandehuri McGonigal ka udhëtuar me avion nga Shqipëria në Austri dhe më pas është kthyer në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. As McGonigal, as FBI, nuk e paguan strehimin e McGonigal gjatë kohës që ai ishte në Shqipëri.

25. Më 25 nëntor 2017, i pandehuri McGonigal informoi Departamentin e Drejtësisë për një hetim të ri penal të mundshëm që përfshin një shtetas amerikan i cili ishte regjistruar për të kryer punë lobimi në Shtetet e Bashkuara në emër të një partie politike shqiptare të ndryshme nga ajo në të cilën Kryeministri ishte anëtar. Një ditë më parë, ai kishte marrë informacion nga Personi B për lobistin qytetar amerikan. I pandehuri McGonigal ia kaloi këtë informacion Departamentit të Drejtësisë.

26. Në dhjetor 2017, i pandehuri McGonigal darkoi në Uashington, D.C me Personin A dhe zyrtarë të qeverisë shqiptare, dhe darkoi në New York City me Personin A dhe Kryeministrin e Shqipërisë. Në darkë nuk pati diskutime politike.

27. Më 22 janar 2018, i pandehuri McGonigal paraqiti një FD-772b në lidhje me udhëtimin e tij në nëntor në Austri të përmendur më sipër. Paraqitja në mënyrë të gabuar nuk zbuloi se i pandehuri McGonigal kishte udhëtuar në Shqipëri si dhe në Austri, apo ishte takuar ose me Personin B ose me Kryeministrin e Shqipërisë, ose se ai kishte zbuluar punësimin e tij në FBI një shtetasi të huaj jashtë biznesit zyrtar.

28. Më 22 janar 2018, i pandehuri McGonigal mori informacion në lidhje me lobistin qytetar amerikan nga Personi A dhe ai ia përcolli informacionin një zyrtari tjetër të FBI-NY, i cili ishte punonjësi i tij në vartësi. Personi A e kishte marrë informacionin nga Zyra e Kryeministrit Shqiptar.

29. Nga 21 shkurt 2018, deri më 24 shkurt 2018, i pandehuri McGonigal udhëtoi me Personin A në Shqipëri, por ai nuk e raportoi udhëtimin në FBI siç kërkohej duke përdorur formularët FD-772 ose FD-772b.

30. Më 26 shkurt 2018, FBI-NY hapi zyrtarisht një hetim penal të përqendruar te lobisti qytetar amerikan i bazuar pjesërisht në informacionin e dhënë nga i pandehuri McGonigal. Personi A u identifikua më vonë nga FBI-NY si një burim njerëzor konfidencial që mbështet hetimin dhe Personi A i dha informacion FBI-NY gjatë hetimit. Personi B më vonë ndihmoi në lehtësimin e një takimi midis FBI-NY dhe dëshmitarëve të vendosur në Evropë, ndër të tjera, duke paguar shpenzimet e udhëtimit të dëshmitarëve. I pandehuri McGonigal nuk i kishte zbuluar marrëdhëniet e tij financiare me Personin A në FBI, as i pandehuri McGonigal nuk i kishte zbuluar kontaktet e tij të vazhdueshme me Personin B siç kërkohej duke përdorur formularin FD-981.

31. Më 4 mars 2018, i pandehuri McGonigal darkoi në Uashington, D.C., ndër të tjera, me Personin A, Kryeministrin e Shqipërisë dhe një ish-agjent special të FBI-së, i cili punonte në një firmë shërbimesh profesionale ndërkombëtare.

32. Nga data 26 prill 2018, deri më 2 maj 2018, i pandehuri McGonigal udhëtoi me Personin A në Evropë, përfshirë Shqipërinë, por nuk e raportoi udhëtimin në FBI siç kërkohej duke përdorur formularët FD-772 ose FD-772b.

33. Më 10 qershor 2018, i pandehuri McGonigal dorëzoi një formular OGE-278 që në mënyrë të pahijshme nuk përfshinte asnjë informacion në lidhje me kredinë prej rreth 225,000 dollarësh që ai kishte marrë nga personi A.

34. Midis gushtit 2017 dhe daljes në pension të të pandehurit McGonigal nga FBI në ose rreth shtatorit 2018, i pandehuri McGonigal nuk raportoi kontakte të vazhdueshme profesionale ose zyrtare me shtetas të huaj në FBI, siç kërkohet duke përdorur formularët FD-981.

35. Më 6 maj 2019, rreth nëntë muaj pas daljes në pension të tij nga FBI, i pandehuri McGonigal dorëzoi një formular OGE-278 që në mënyrë të pahijshme nuk përfshinte asnjë informacion në lidhje me huanë prej rreth 225,000 dollarë që ai kishte marrë nga Personi A.

36. Si përmbledhje, duke filluar jo më vonë se gushti 2017 dhe duke vazhduar të paktën deri më 6 maj 2019, i pandehuri Charles McGonigal fshehu aspekte të marrëdhënies së tij me Personin A që ai kishte për detyrë t'i zbulonte krijoi një konflikt aktual dhe të dukshëm interesi midis tij dhe detyrave zyrtare të FBI-së dhe interesat e tij private, duke përfshirë atë që McGonigal pranoi 225,000 dollarë nga Personi A; udhëtoi me Personin A në Evropë; dhe vendosi marrëdhënie të vazhdueshme me shtetas të huaj të prezantuar me të nga personi A dhe bashkëpunëtorët e personit A.

mc gonigal

Sondazh

Poll

Lapsusi me datën/ Rama njofton samitin e madh me komunitetin Europian

Lapsusi me datën/ Rama njofton samitin e madh me komunitetin Europian

“Keni fituar më shumë zgjedhje se unë”/ Cameron batuta me Ramën

"Emigracioni është problem," Cameron i prerë: Partneritet dhe në luftën kundër krimit të organizuar

Emigracioni/ Rama me Cameron: Operacionet do të vazhdojnë, gadishmëria jonë është maksimale

“Anglia më e pranishme në vendin tonë”, Rama: Projekt strategjik për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Rama: Me Cameron kemi biseduar për marrëdhëniet bilaterale

Nis fuqishëm protesta para Bashkisë Tiranë, qytetarët hedhin molotov para godinës

Të pranishëm në protestë, akti fisnik i qytetarëve, u japin ujë efektivëve të policisë

VIDEO-VIRALE/ Po fliste në Rrugën e Salës, demokrati 'kapet mat' nga gruaja

"Injoranca nuk është argument" Nuk i pëlqeu pyetja, Rama prek në faqe gazetaren Ambrozia Meta

Del VIDEOJA, Elia godet Princ Lekën: Familja ime të ka mbajtur me bukë

VIDEO/ Noka i jep Spiropalit pankartën, Ministrja ofrohet ta mbaj para fytyrës

Publikohen pamjet nga brenda bazës ajrore të Kuçovës, Komandanti: E gatshme për stërvitjen e trupave

Tempulli 2/ Me kanabis gati për shitje dhe shuma parash, arrestohen 4 të rinj në Tiranë

Dalin pamjet nga kasollja ku u vra 50-vjeçari në Durrës

Kontrabandonin ilaçe dhe telefona, arrestohen dy persona në Tiranë, sekuestrohen 47 iPhone

I vunë flakën eskavatorit me vlerë 150 mijë euro, arrestohen 2 autorët e ngjarjes

Reshjet e shiut dhe borës në vend, policia: Moderoni shpejtësinë e mos kryeni parakalime të gabuara

Kampioni Alvin Karaqi mes lotësh: Për besë u ndjeva si Gjergj Kastrioti kur mora flamurin

'Dokumentar horror'/ Berisha publikon pamjet: Do ju paraqes terrorin që Bajrajt ushtruan më 14 maj

Krimi në Bulqizë/ Fqinji: Po hante bukë në banesë kur erdhën dy makina!

Dosja "Gjici"/ Zv.kryetari i bashkisë së Kukësit shkon në SPAK

Newsroom 11 |XAMA: LAJMI I FUNDIT FAKE QË PASHË, ISHTE PËR MUA

Newsroom 11 |XAMA: KËSHILLË QYTETARËVE- MOS LEXONI VETËM NJË BURIM

Newsroom 11 | XAMA: GAZETARËT NUK SHKRUAJNË ME EMËR, KJO S'ËSHTË ETIKE

Xama në Newsroom: Lajmet e rreme përhapin panik! Më akuzuan se kisha marrë para për një shkrim

Muka në Newsroom: Në Shqipëri ka portale gjobaxhie, u bëjnë shantazh njerëzve

Xama në Newsroom: Fake News shpërndahet më shumë në Facebook e Tik Tok! Gazetarët të shkruajnë emrin

Newsroom 11 |Kush prodhon lajme të rreme në Shqipëri

Newsroom 10 |SENJA: NE S'REAGOJMË NDAJ GJUHËS SË URREJTJES

Newsroom 10 |HAZIZAJ: 'ÇOHU ENVER', PJESË E GJUHËS SË URREJTJES

Newsroom 10 | HAZIZAJ KEMI MARRËVESHJE PËR TË MBROJTUR 'VIKTIMAT'

Newsroom 10 |HAZIZAJ: GJUHA E URREJTJES KA SHKAKTUAR DHE KRIME

Newsroom 10 |GAZETARI: GJUHA E URREJTJES, PJESË E SHOQËRISË

Newsroom 10 |HAZIZAJ: GJUHA E URREJTJES, E FRIKSHME NË SHQIPËRI

Vidhnin në banesa duke përdorur çelësa të klonuar, vihet në pranga 1 person,nje tjeter në kërkim

Newsroom 10 |GJUHA E URREJTJES PËRDORET NGA POLITIKA, AMA TË KONTROLLOJË GJUHËN E URREJTJES

Newsroom 10 | HAZIZAJ: STEREOTIPET NXISIN GJUHËN E URREJTJES

Newsroom 10 | HAZIZAJ: GJUHA E URREJTJES LUFTOHET ME EDUKIM

Newsroom 10 | Gjuha e urrejtjes në media, si dhe kush e shpërndan?

Ndryshimet në PS/ Gjiknuri: S'është fundi, por fillimi i diçkaje të re.

Inceneratorët/ S’kam dhënë asnjë kontratë pa garë, ato janë publike!

Ndihet 'i shitur' nga Rama? Gjiknuri: Nuk ndjej braktisje, kam komunikim me të prej 20 vitesh

Klosi: Kemi primare reformimin e partisë, PS synon mandatin e katërt

U shkarkua si Sekretar i Përgjithshëm, Gjiknuri: PS edhe kur fiton, refekton!

Digjet shtëpia në Shkodër, në banesë ndodhej një i moshuar, përfundon në spital

Vazhdon përplasja në PD! Basha kërkon mbledhjen e Komisionit të Etikës për të, Bardhi: Shenjë humbje

Vrasja e Jetmirës/ Autori u dënua me 28 vite burg, nëna e viktimës: Duhet dënim përjetë!

Newsroom 9 | Kallanxhi: Threads? S`besoj se do zgjasë shumë

Newsroom 9 | Eksperti i IT: Mos merrni për bazë asgjë thuhet në rrjet