LIVE UPDATES
LIVE UPDATES

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë fitojmë!" dërgojnë listat në KQZ, Alimehmeti kryeson Tiranën, Alibeajt i 'firojnë' rrugës

• 5 minuta para skadimit të afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për kryetarët e bashkive dhe këshillat bashkiak, koalicioni "Bashkë Fitojmë" dha emrat në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. • Pjesë e listës së "Bashkë Fitojmë" në Tiranë janë emra të njohur të politikës, jetës mediatike dhe shoqërisë civile. • Spikat mjeku Ilir Alimehmeti, gazetarja Beti Njuma, Tedi Blushi, Dorjan Teliti dhe Julian Deda. Por lista të tjera janë "postuar" në KQZ edhe pasditen e sotme. • Listat i dorëzoi edhe Partia Demokratike me kryetar Enkelejd Alibeajn. • Alibeaj dërgoi listat me kandidatë, por shumë i firuan rrugës. Deri më tani i janë tërhequr kandidatët për Bashkitë. • Listat i dorëzoi edhe Nisma Thurje që vendosi të garojë vetëm për bashkinë e Dropullit. • Me dorëzimin, pritet që KQZ të nisë të verifikojë informacionin e depozituar nga partitë dhe më pas do të bëjë shqyrtimin e formularëve të dekriminalizimit për çdo subjekt dhe të gjithë emrat.

12 artikuj për këtë temë.

2 MUAJ ME PARE

Kryesojnë të vetëpunësuarit, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Pustec

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Meta dhe Berisha

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Pustec. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Pustec e kryeson Stavre Stavre, i cili është i vetpunësuar. Po ashtu në listë ka dhe emra të tjerë që janë të vetpunësuar apo që janë shtëpiakë. 

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

Avokatë dhe mësues, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë e Fushë-Arrëzit

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Meta dhe Berisha

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Fushë-Arrëz. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Fushë-Arrëz e kryeson Lin Prendi, i cili është biznesmen. Po ashtu në listë ka dhe emra të tjerë në fushën në avokatisë por dhe në profesione të tjera, siç janë mësues. 

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

Mjekë dhe mësues, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Librazhd

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Librazhd. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Librazhd e kryeson Bledi Koçi, i cili është i punësuar në sektor privat. Po ashtu në listë ka dhe emra të tjerë në fushën në mjekësisë por dhe në profesione të tjera, siç janë mësues. 

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

Mjekë dhe ekonomistë, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Kavajë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
KQZ

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Kavajë. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Kavajë e kryeson Rubin Hylviu, i cili është biznesmen. Po ashtu në listë ka dhe emra të tjerë në fushën në mjekësisë por dhe në profesione të tjera, siç janë bankier por dhe ekonomistë. 

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

7 të papunë, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Tropojë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Meta dhe Berisha

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Konispol. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Topojë e kryeson Dritan Gjongecaj.

Listat:

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

Stomatologë dhe mësues, kush janë kandidatët e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Konispol

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Ilirjan Celibashi

TIRANË- Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të koalicionit 'Bashkë Fitojmë' në Bashkinë Konispol. Listën e koalicionit 'Bashkë Fitojmë' për këshilltarët bashkiakë në Konispol e kryeson Gjergji Mano, i cili është me profesion mësues. Po ashtu në listë ka dhe emra të tjerë në fushën në mjekësisë por dhe në profesione të tjera, siç janë dentistë por dhe pensionistë. 

Listat e Konispolit:

1. Gjergji Mano
2. Elsa Stefani
3. Erion Ademi
4.  Donika Emini
5. Ilia Danga
6. Nefo Tartari
7. Ardit Velo
8. Nazo Xhemalaj
9. Odisea Mano
10. Eralda Lame
11. Hulusi Arapi
12. Shado Hoxha
13. Loli Gerbura
14. Luljeta Zeka
15. Andrea Gjonaj
16.  Liri Lame

2 MUAJ ME PARE

Çdo minutë po i 'firojnë' kandidatët, por Alibeaj s'tërhiqet. Dorëzon në KQZ edhe 6 lista për Këshilla. Tropoja REKORD, 70% e listës e "papunë"

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Foto ilustruese

TIRANË- Edhe pse kandidatët e tij po firojnë me çdo minutë që kalon, duket se Enkelejd Alibeaj nuk është dorëzuar por sërish ka dorëzuar lista të tjera për Këshillat Bashkiakë. Duke qenë së shumica e listave janë depozituar, "dora e fundit" u është dhënë Bashkive: Librazhd, Konispol, Belsh, Tropojë, Shijak dhe në Kavajë.

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë

Nga dokumenti që ka siguruar Dosja.al, bie në sy fakti që nuk ka emra të njohur për publikun e gjerë, përveçse qarqeve lokale. Por ajo që nuk ishte hasur deri më tani, në asnjë bashki të vendit, të paktën në këtë masë, është gjetur në Tropojë. Nga gjithsej 23 vende në listë, 16 ishin të papunë.

Lista mban firmën e demokratit Azgan Haklaj, por nuk dihet se çfarë kriteresh ka përdorur për emrat e përzgjedhur.

 

2 MUAJ ME PARE

Të tjera LISTA/ Kryetar komune, drejtor shkolle e biznesmenë, kë zgjodhën Berisha e Meta në bashkitë e tjera për këshilltarë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Sali Berisha dhe Ilir Meta

TIRANË- Publikohen listat e tjera me emrat e zgjedhur nga kryedemokrati Sali Berisha dhe kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta për këshillat bashkiakë në Korçë, Lushnje, Durrës dhe Kamëz. Në Kamëz, mes emrave është edhe Besnik Muceku, kryetar komune dhe inxhinieri i UKT-së, Indrit Loçi. Gjithashtu ka në listë dhe një drejtor shkolle, Shpëtim Osmani, mësues, pedagogë e të vetëpunësuar. Në Durrës mbizotërojnë të vetëpunësuarit, biznesmenët dhe administratorët. Në Fier ka gjithashtu larmishmëri profesionesh. Korça ka sërish një listë me emra të vetëpunësuarish, ekonomistë dhe biznesmenë.

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

'Bashkë Fitojmë’/ Berati spikat me biznesmenë, Elbasani me pedagogë, kush janë të zgjedhurit e Berishës dhe Metës, në Lezhë del një balerinë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Ilir Meta dhe Sali Berisha

TIRANË- Dosja.al ju sjell listën e plotë që koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’ i firmosur mes kryedemokratit Sali Berisha dhe kreut të Partisë së Lirisë, Ilir Meta, kanë dorëzuar për qarkun e Elbasanit, Beratit, Lezhës, Fierit dhe Vlorës. Ajo që bie në sy nga lista është se Elbasani është mbushur me pedagogë, lektorë e mësues. Mes tyre përmendim Blendi Himçin që është edhe kreu i Partisë Demokratike në këtë qytet. Të tjerë janë Rudina Mita, Doris Madhi, Armonela Marku dhe Elsa Gega.

Në Berat, shumë prej të zgjedhurve rezultojnë të jenë biznesmenë, të vetëpunësuar. Shumë të tjerë, në të njëjtin qark janë edhe të punësuar në banka, si oficerë kredie. Lezha ka larmishmëri emrash, madje mes tyre spikat dhe një balerinë, Klodiajana Lleshi.

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

EMRAT/ "Bashkë Fitojmë" për Tiranën, Alimehmeti kryeson listën, në garë edhe Beti Njuma, Genc Gjokutaj e Julian Deda, kush janë VIP-at që garojnë për opozitën

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Beti Njuma, Silva Caka, Ilir Alimehmeti, Julian Deda, Genc Gjokutaj, Adriana Kalaja

TIRANE- Ashtu siç edhe Dosja.al e kishte paralajmëruar, mjeku Ilir Alimehmeti është emri i parë që opozita nën siglën "Bashkë Fitojmë" ka zgjedhur të vendosë në krye të listës së kandidatëve për këshillin bashkiak. Në listë, pas Alimehmetit është Silva Caka dhe Endrit Braimllari, dy ish-deputetët e LSI. Në listë, spikat gazetarja Beti Njuma dhe aktori Julian Deda. Për Tiranën, lista përfshin mjekë, aktorë, sportistë e avokatë. Mjeku ortoped Artan Distafa është pjesë e listës bashkë me ish-këshilltarin e presidentit Ilir Meta, Tedi Blushi. Dorjan Teliti është në listë, Adriana Kalaja, Elona Guri e Brunilda Paskali.

LISTA E PLOTË E BASHKË FITOJMË NE TIRANE:

Ilir Alimehmeti
Silva Caka
Endrit Braimllari
Beti Njuma
Arben Tafaj
Floida Kërpaçi
Tedi Blushi
Ilda Zhulali
Dorjan Teliti
Ana Azizaj
Artan Distafa
Albana Kepi
Jonathan Pano
Eriona Bixha
Genci Gjokutaj
Keda Kaceli
Fatjon Bathorja
Brunilda Paskali
Blerdi Liçaj
Endlirë Bushati
Julian Deda
Elona Dhima
Luçian Qafoku
Adriana Kalaja
Bledar Marku
Elona Guri
Ardian Elezi
Festime Serjani
Gentian Kaprata
Nasilda Shyti
Artur Alstafa
Ajshe Isha
Artan Llanaj
Esmeralda Demiraj
Besmir Hoxha
Rudina Koro
Redjon Zefi
Valdete Dashi
Besfort Dorezi
Enkeleida Fejzo
Emiljano Kapllani
Xhoel Nonaj
Davë Marku
Endrit Mermia
Iva çarçiu
Enkelejd Doda
Viola Vrana
Nikolin çali
Elda Mustafa
Ermand Bajrami
Anisa Ibra
Darius Vishkurti
Brunilda Salaj
Adan Kaba
Eva Metaj
Dorel Memoçi
Anxhela Lami
Ergys Mollaymeri
Enkeleda Hajderasi
Artimis Peca
Menada Bregu./Dosja.al

2 MUAJ ME PARE

Izmira Ulqinaku e dyta/ Kush janë të zgjedhurit e koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’ në Shkodër (LISTA)

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Izmira Ulqinaku

TIRANË- Dosja.al ju sjell listën e plotë që koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’ i firmosur mes kryedemokratit Sali Berisha dhe kreut të Partisë së Lirisë, Ilir Meta, kanë dorëzuar për Shkodrën. Në listën e Shkodrës, shihet se është edhe Izmira Ulqinaku, ish-deputetja e Partisë Demokratike.

Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryedemokrati Sali Berisha ka deklaruar vetë mënyrën se si është bërë ndarja e vendeve në Këshillat Bashkiakë. Ai është shprehur se listat janë negociuar me aleatët dhe në tërësi janë rënë dakort. Sipas Berishës, Partia e Lirisë ka marrë 240 vende, PBDNJ-a 20 vende, PDK, 6 vende. Pjesa tjetër prej 1337 vendesh i takon Partisë Demokratike. 

2 MUAJ ME PARE

LISTAT- Alibeaj dorëzon listat për 11 këshilla bashkiakë, spikatin të punësuarit pranë "oligarkëve' të qeverisë

"Ndizet" gara për 14 majin, PS, PD dhe "Bashkë
Selia e Enkelejd Alibeaj

TIRANË- Ditën e sotme, KQZ ka bërë publike listën e kandidatëve për këshilltarë bashkie të Partisë Demokratike, të udhëhequr nga deputeti Enkelejd Alibeajt. Listat që janë bërë publike sot janë për:Tiranën, Vlorën, Shkodrën, Peqinin, Lezhën, Fierin dhe Elbasanin.

Shihet se në listën e Tiranës, ajo që kryeson është pedagogia Enriketa Pandelejmoni, e pas saj vjen sportisti Gentian Muca e më pas pedagogia IrIis Beleraj. Por nuk mbaron me kaq. Në Berat vihet re se ka një numër të madh të punësuarish pranë kompanive të njohura për marrjen e tenderave nga qeveria, për shtrime rrugësh e jo vetëm. Përmendim këtu Elvin Bregun që është pjesë e 'Gjikuria Sh.P.K.', Eduart Topalli nga 'Cibuku Sh.P. K.', Mirela Stefanllari nga HEC Foundation, Elona Lico nga Larti Sh.p.k., Irvi Alishollari nga Kodi Sh.P.K. dhe shumë të tjerë. 

LISTA E TIRANËS: 

1-Enriketa Pandelejmoni

2-Gentian Muca

3- Irisi Beleraj

4-Ervin Dushku

5-Mirlinda Collaku

6-Zak Topuzi

7-Liljana Ramasaco

8-Ervin Goxhaj

9-Dashnor Visha

10-Aida Logu

11-Arben Shkoza

12-Irsida Shehu

13-Alban Kaloshi

14-Vera Progni

15-Neritan Vladi

16-Ledia Sula

17-Saimir Lika

18-Eda Shuli

19-Adriatik Shehu

20-Orsela Aga

21-Arben Mali

22- Jonida Tabaku

Në Shkodër kryeson Eugen Isai, në Berat, mësuesi Besnik Brahimaj, ndërsa në Lezhë, Feliks Doçi. Në Elbasan kryeson avokati, Emin Cani. Listat janë dorëzuar të gjitha në minutat e fundit para përfundimit të afatit.

Lexo listat e plota më poshtë:

lista e bashke fitojme tirane bashke fitojme zgjedhjet lokale 14 maj 2023

Sondazh

Poll

Turistët ndalojnë Ramën në Gjirokastër

Turistët ndalojnë Ramën në Gjirokastër

Shkrihet Akademia e Studimeve Albanologjike, senati: Këtu diçka po lëviz, ka një tendencë, por…

Habib Rexha del para gjykatës së Durrësit!

Lezhë, gjenden 3 mijë fidanë kanabis të mbjellë në kubikë, në fshatin Ungrej, ende nuk dihen autorët

Sherr mes të dehurve në Vlorë, njëri goditet me shishe në kokë

PLAGOSET me armë zjarri 24-vjeçari në Kuçovë/ Në kërkim 4 autorët

Aksident në Tiranë, “Audi” përplaset me taksinë

Elbasan/ Do të vriste një të dënuar për drogë me të cilin kishte bërë sherr, në kërkim 23-vjeçari!

Pastori Akil Pano fiton gjyqin kundër komunitetit LGBT për nismën ‘Prindin 1 dhe Prindin 2’

Lexon denoncimin, Berisha: Dan Hutra, vrasësi i grave ka mbledhur vota për Rakip Sulin.

Shkodër, sekuestrohet parcela me 1437 rrënjë kanabis, 2 në pranga dhe 2 në kërkim

Shpërthim tritoli në një fasoneri në zonën e Freskut, dëme të shumta materiale

Përmbytet Lezha për 5 minuta

'Acarohet' Felaj, gafa e drejtueses së Kuvendit: Vari lesht

Rikthimi i Bashës në krye të PD, Berisha: Vegël në duar të Ramës

Rama "falenderon" opozitën: Rezultati i zgjedhjeve është edhe vepra juaj Rama kundër maxhorancës….

Rama-Dash Sulës: Vdeksha unë për ty o jetimi im

Bardhi i drejtohet Ramës: Pushtetin ta dhanë Doshi e Dako të shpallur non grata, ti je llumi…

Sula: Çfarë kemi bërë të na rritet rroga? Turp më të madh ska

Tabaku: Punon shqiptari dhe pasurohet oligarku

Dibër/ Mbytet tragjikisht një 13 vjeçar në liqenin e fshatit Shumbat, banorët: Pamë çorapen dhe….

Lëvizja Bashkë i pret rrugen Ahmetajt ne protesten para Kuvendit

Rritja e pagave të deputetëve e ministrave,Qorri:Rroga e tyre 39 herë më e madhe se e pensionistit

Zgjedhjet vendore, Rama takim me Glover

'Zoti kryetar'/Basha i ndërhyn të riut: Të lutem, unë s'jam më kryetar, mu drejtoni Basha ose Lulzim

Përfundon mbledhja e PD-së/ Do e pranojë drejtimin e partisë? Tabaku: Të mos përsëriten gabimet...

Dështimi në 14 maj, deputeti Sula: E pafalshme! Po nuk u bashkuam jemi të marrë fund

PD pa kryetar, Xhaferaj dhe Korreshi me një mendim: Nuk duhet të kandidojë as Berisha dhe as Basha

Basha rikthehet në PD? Alibeaj: Çdo kush ka të drejtë të kandidojë

Berisha: Rama bleu votat, per te 'Fajin e ka Saliu'

Marrëveshja me Britaninë për të burgosurit, Manja jep detaje: Është 2-vjeçare, por mund të rinovohet

Momenti ku Habib Rexha është larguar me vrap pasi ekzekutoi me armë zjarri Arjan Gosën.

Korreshi: Ore a ju marrin këta të dysheqeve? Se iu hap barku atyre per ne.

Berisha: PD nuk do e mbronte votën me armë apo dhunë! Kjo ishte detyra jonë kryesore

Humbja më e thellë në histori ndaj Veliajt/ Këlliçi: Duhet të bashkohemi të gjithë faktorët

Braçe kritika për ligjin e qeverisë për rritjen e pagave. Shqetësuese paga titullarit dhe punonjësit

Deputetët replikojnë për pagat /Spaho: Mos u tallni me njerëzit, në Albcontrol trajtohen me xhakuzi

Rritja e pagave, Shehaj: Rrisim pagat për popullin, jo për vete. Turp. S'duhet të përjashtohemi

PËRGJAKET VENDI I SHENJTË! Dhunohet rojet e Kishës së Laçit, u përplasën me shitësit ambulantë

Kallzimet për 14 Majin, Flamur Noka thirret në SPAK

Rama falenderon dibranët me dajre

Rritja e pagave, Rama: Miratohet këtë të enjte. Në rrogën e Majit, merrni dhe shtesën e Prillit

"Belinda është si lepur" Rama çon burrat e Bulqizës në këmbë.

Rama MESAZH atyre që s'votuan: Se ngarkuat traditën e djathtë me turpin e votës për “Like floririn”

Arrest me burg për Fredi Belerin

Komisioni i Ekonomisë, debat mes Shalsit dhe Spahos: Injorojeni, ti do degjenerohesh.

Balla kërkesë opozitës: Të miratojmë ndryshimet në ligjin e reformës në drejtësi

Padi elektorale? Veliaj nuk paraqitet për të tretën herë në gjyqin me gazetarin Bledian Koka

Berisha: Bandat e urdhëruara nga Rama ndryshuan rezultatet e zgjedhjeve

Shkrumbohet mjeti në Bypass-in e Rrugës së Arbrit