ORA : 16:23 | 19 Tetor, 2021

Vëzhguesit e BE: Kosova shembull për rajonin në organizimin e zgjedhjeve

Misioni i Bashkimit Evropian që vëzhgoi zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Kosovë, vlerësoi se zgjedhjet lokale ishin të organizuara mirë dhe pa probleme të mëdha, por duke përjashtuar këtu komunat me shumicë serbe. Sipas vëzhguesve evropianë, në këto komuna konkurrenca politike ka qenë e kufizuar. Kreu i Misionit, Lukas Mandl, tha në një konferencë … Vazhdoni me leximin e Vëzhguesit e BE: Kosova shembull për rajonin në organizimin e zgjedhjeve