Sociale

Vetëm 14 vjeç, por shylla kurrizore po i merr jetën. Maringensi ka nevojë për ndihmën tuaj

Ai është diagnostikuar me skolioz, ose siç njihet ndryshe shrembërim të shtyllës kurrizore. Është trajtuar me korse që në momentin e parë, por skolioza nuk u reduktuara, por u zhvillua më shumë.
Featured image of article: Vetëm 14 vjeç, por shylla kurrizore po i merr jetën. Maringensi ka nevojë për ndihmën tuaj Skolioza dhe rasti i Maringesit

TIRANË- Maringes Vata është 14-vjeç, por ai nuk është si të gjithë shokët e tij. Një problem që i është shfaqur kur ishte 7 vjeç, nuk po lejon Maringesin që të jetojë si gjithë të tjerë.

Ai është diagnostikuar me skolioz, ose siç njihet ndryshe shrembërim të shtyllës kurrizore. Është trajtuar me korse që në momentin e parë, por skolioza nuk u reduktuara, por u zhvillua më shumë.

Më moshën e pubertetit ajo avancoi shumë dhe tashmë shtylla kurrizore është ka arritur në 65 gradë.

Sëmundja e tij po avancon çdo ditë dhe familja kërkon ndidhmën e të gjithëve. Fati i Maringesit është dhe në dorën tuaj, ndaj kontribuoni që atij ti kthehet buzëqeshja.

(A.B. Dosja.al)

Shto Koment