Virale

Telefonata e Metës me Kryemadhi e letra e Lefter Maliqit për ‘babuçët’ e PD, memet më pikante të javës

Gjithmonë faqet e humorit kanë qenë të vëmendshme, duke krijuar meme me politikanët dhe situatat e ndryshme.
Featured image of article: Telefonata e Metës me Kryemadhi e letra e Lefter Maliqit për ‘babuçët’ e PD, memet më pikante të javës Memet me politikanët

TIRANË- Edhe pse kemi hyrë në muajin gusht dhe politika ka nisur pushimet, sërish përplasjet me palëve. Këto përplasje dhe deklaratat e vakëta kanë sjell dhe një valë memesh në rrjet.

Gjithmonë faqet e humorit kanë qenë të vëmendshme, duke krijuar meme me politikanët dhe situatat e ndryshme.

Më poshtë disa nga memet më të bukura të javës:

Shto Koment