Bota

Seks, drogë, e…./ Dalin FOTOT nga festat e çmendura ku merrnin pjesë Donald Trump e Pamela Anderson gjatë viteve 90, presidenti i Amerikës kërkoi që t’i jepnin…

Vizitorët e rregullt të festave të jetës së natës gumëzhinëse përfshinin disa nga emrat më të njohur të kohës, duke përfshirë biznesmenin e atëhershëm Donald Trump, Joan Rivers, të sapomartuarit Pamela Anderson dhe Tommy Lee Jones, si dhe aktorin Jared Letto dhe mbretëreshën RuPaul.

SHBA- Kostume të çuditshme, festa të nxitura nga droga, seks e çdo gjë tjetër sunduan skenën e klubit të New York City në vitet 1990.

Vizitorët e rregullt të festave të jetës së natës gumëzhinëse përfshinin disa nga emrat më të njohur të kohës, duke përfshirë biznesmenin e atëhershëm Donald Trump, Joan Rivers, të sapomartuarit Pamela Anderson dhe Tommy Lee Jones, si dhe aktorin Jared Letto dhe mbretëreshën RuPaul.

Libri i ri “The Limelight: The Visual Ecstasy of NYC Nightlife” flet për vitet ’90 ku zhytet në skenën e klubeve në zona të nxehta si Limelight, Tunnel, Webster Hall, Club Expo dhe Club USA me foto të papara më parë të marra nga një fotograf i quajtur, Steve Eichner.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Eichner, një nga njerëzit që bënte jetë nate gjatë viteve 1990 shërbeu dhe  si fotograf zyrtar dhe jozyrtar në një kohë kur selfiet nuk ekzistonin. Libri i çon lexuesit përtej asaj që ata mendojnë, ku brenda librit ka dhe rrëfime dëshmitarësh të cilët ishin njerëz që dalja në klube të natës ishte rutinë.

Fotografi kujton se Trump ‘donte të merrte foton e tij’ ku shihej se Joan Rivers ngrihej nga dy burra pa këmisha në ditëlindjen e saj, por që ky i fundit nuk ia dha.

(A.k.dosja.al)

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.