Jete & Stil

S’dini ku të “fshiheni” nga i nxehti? Ja 10 vendi përrallore për të ‘shpëtuar’ prej tij

Moti i nxehtë dhe temperaturat përvëluese po na shoqërojnë gati çdo ditë. Mirëpo nganjëherë ekspozimi ndaj diellit dhe këtyre temperaturave të larta, mund të ketë pasoja fatale.

Ndaj nëse ëndërrojmë për vende të freskëta ku të ‘fshihemi’, ja dhjetë lokalitete të Europës, të cilat, falë pozicionit gjeografik dhe klimës së favorshme kanë temperaturë më të durueshme dhe pamje spektakolare.

Shto Koment