ORA : 14:09 | 25 Nëntor, 2021

Rimbursim për të sëmurët me COVID, Vasili: Më mirë se 23 milionë euro/km rrugë

TIRANË – Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim Petrit Vasili dorëzoi sot në Kuvend propozimin e tij që në projektbuxhetin e vitit 2022 të shtohen dhe 2 miliard lekë (16.5 milionë euro) për rimbursimin e barnave dhe shërbimeve mjekësore për qytetarët që u prekën nga COVID-19. JuSugjerojmë Alimehmeti: Masat s’e ndalojnë përhapjen e ‘Omicron’, të … Vazhdoni me leximin e Rimbursim për të sëmurët me COVID, Vasili: Më mirë se 23 milionë euro/km rrugë