ORA : 17:11 | 19 Tetor, 2021

Raporti i KE: Financat e pushtetit lokal, në rrezik, tensionet me gazetarët u rritën

TIRANË- Dosja.al ka zbardhur një pjesë nga projekt-raporti i Parlamentit Europian lidhur me vendet e rajonit të Ballkanit Perëndimor. Në raportin me 140 faqe të dedikuar vetëm ndaj Shqipërisë, por i ndarë në seksione të ndryshme u gjendën dhe problematika. E para, është lufta ndaj korrupsionit, ku raport ngrihen shqetësime mbi nivelin e lartë të … Vazhdoni me leximin e Raporti i KE: Financat e pushtetit lokal, në rrezik, tensionet me gazetarët u rritën