Virale

“Rama ik” kalon kufijtë, shqiptarët në Gjermani bëjnë thirrje për largimin e Kryeministrit (VD)

Por duket se kjo thirrje ka kaluar dhe kufitjë e Shqipërisë, pasi disa shqiptarë në Gjermani kanë treguar një pankaratë me këtë thirrje.

GJERMANI- Shqipëria është e mbushur me thirrje “Rama ik” në të gjithë qytetet. Kudo që shkon kryeministri qytetarë të shumtë protestojnë kundër Ramës, nën thirrjet “Rama ik”.

Por duket se kjo thirrje ka kaluar dhe kufitjë e Shqipërisë, pasi disa shqiptarë në Gjermani kanë treguar një pankaratë me këtë thirrje.

Një shqiptar në Gjermani ka postuar një video në Instagram, ku një grupim punëtorësh bëjnë thirrje “Rama ik”. Kjo video është regjistruar në qytetin e Bremenit.

(A.B & A.S/ Dosja.al)

Shto Koment