Sociale

Porti i Durrësit, shpallet i lirë vendi i drejtorit të Sigurisë

Sipas njoftimit bëhet e ditur se kandidatët duhet që të plotësojnë kriteret sipas ligjit në fuqi. 
Featured image of article: Porti i Durrësit, shpallet i lirë vendi i drejtorit të Sigurisë Foto ilustruese

DURRES- Autoriteti Portual Durrës ka shpallur të lirë pozicionin e Zv.Drejtorit të Forcës së Sigurisë Portuale. Sipas njoftimit bëhet e ditur se kandidatët duhet që të plotësojnë kriteret sipas ligjit në fuqi.

Njoftimi i plotë:

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Autoriteti Portual Durrës, ka shpallur konkursin për pozicionin e zëvendës drejtor pranë Forcës së Sigurisë Portual. Sipas njoftimit të APD-së bëhet e ditur se :” Mbështetur në Ligjin Nr. 9130 datë 08.09.2003 “Për Autoritetin Portual’’, Neni 20, Neni 41, VKM nr. 596, daté 10.09.2004 “Pér Miratimin e Statusit të Autoritetit Portual dhe për Riorganizimin e tij” Neni 14, Neni 18, Ligji Nr. 168/2013 daté 31.10.2013 “Për Sigurinë në Anije dhe Porte” Neni 34, Udhezimit Nr. 7 daté 11.06.2015 të Ministrit të Transportit dhe Infrastrukturës “Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave të përzgjedhjes së punonjësve të Forcës së Sigurisë në Portet Detare të Republikës së Shqipërisë”, Kreu V, Neni 9 Pika 2 dhe Neni 14, Urdhëri Nr. 85 daté 1 1.06.2015 “ Për Miratimin e Rregullores për Forcimin e Sigurisë në Anije dhe në Portet e Hapura të Republikës së Shqipërisë”, ju njoftojmë për shpalljen e :
1 (një) vend vakant për zv. Drejtor të Forcës së Sigurisë Portuale.
Kandidatët të cilët aplikojnë për të ushtruar detyrat e sipërpërmëndura duhet të dorëzojnë pranë Drejtorisë së Burimeve Njerëzore dhe Promocionit, Sektorit të Burimeve Njerëzore dhe Zhvillimit të Karrierës dokumentacionin e kërkuar sipas Udhëzimit Nr.7 datë 11.06.2015 të Ministrit të Transporteve dhe Infrastrukturës “Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave të përzgjedhjes së punonjësve të Forcës së Sigurisë në Portet Detare të Republikës së Shqipërisë”, deri më datë 22.04.2019.”

Shto Koment