AktualitetBota

“Piranja nga Tirana”, The Sun shkrim për bandat e rrezikshme shqiptare në Angli: Kontrollojnë kokainën

BRITANI- “Piranja nga Tirana”, ky është titulli i medias britanike The Sun për trafikantët e kokainës në Londër. Gazetarët britanik pas investgimit të bërë në vendin e tyre kanë udhëtuar dhe në Shqipëri, ku kanë zbuluar detaje për grupet shqiptare të kokainës që zotërojnë trafikun në Londër, por dhe në shumicën e qyteteve të tjera në Britani. Ata sot kanë hapur dhe gazetën me titullin kryesor ku shkruhet me gërma kapitale: Piranja nga Tirana, duke publikuar dhe fotot e të gjithë trafikantëve.

Shto Koment