Bota

Nga përgatitja e dokumentave të divorcit tek menaxhimi i fondacionit të përbashkët, si do të veprojnë Bill Gates dhe e shoqja pas ndarjes

Divorci i Melinda dhe Bill Gates do jetë një nga divorcet më të shtrenjta në histori për shkak të pasurive që çifti zotëron. Kurioziteti në rrjet nis nga gjyqi i divorcit deri tek menaxhimi i bizneseve të përbashkëta.
Featured image of article: Nga përgatitja e dokumentave të divorcit tek menaxhimi i fondacionit të përbashkët, si do të veprojnë Bill Gates dhe e shoqja pas ndarjes Bill e Melinda Gates

SHBA– TMZ sapo ka marrë dokumentat e frimosura të një nga divorceve më të bujshëm të shekullit. Melinda ka ngritur padi, duke cituar se martesa është prishur në mënyrë të pakthyeshme. Dokumenti i kërkon gjykatësit të vendosë martesën e përfunduar “që nga data në kontratën e ndarjes”.

Shto Koment