Aktualitet

Masakra mjedisore/ Lumi Erzen me nivel të lartë ndotje, peshqit e ngordhur dalin në sipërfaqe

Ndërsa sasia e madhe e ndotjes në lumin Erzen, ka bërë që të gjitha gjallesat të dalin në sipërfaqe të ngordhura.

TIRANË– Landfilli i Sharrës ende nuk ka gjetur një zgjidhje për problemin e derdhjes së ujërave të ndotur.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Ujërat që dalin nga trajtimi i plehrave rrjedhin në sipërfaqe të tokës dhe përfundojnë në lumin Erzen, duke shkaktuar dhe ngordhjen e peshqve, e cila përbën një masakër mjedisore. Ndërsa, sasia e madhe e ndotjes në lumin Erzen, ka bërë që të gjitha gjallesat të dalin në sipërfaqe të ngordhura.

Shto Koment