Politike

U ‘zhduk’ pa gjurmë, Policia kërkon info për llogaritë bankare dhe pronat e Agim Kajmakut. Ç’po kërkojnë?

Mësohet se policia i ka kërkuar informacione bankave për llogaritë bankare që disponon Kajmaku.
Featured image of article: U ‘zhduk’ pa gjurmë, Policia kërkon info për llogaritë bankare dhe pronat e Agim Kajmakut. Ç’po kërkojnë? Agim Kajmaku

Shto Koment