Aktualitet

Strasburgu përfundon shqyrtimin për Xhoxhajn e Nikëhasanin, pyet qeverinë shqiptare për Vettingun

Pas përfundimit të hetimeve, Gjykata ka pyetur qeverinë shqiptare lidhur me procesin e Vettingut.
Featured image of article: Strasburgu përfundon shqyrtimin për Xhoxhajn e Nikëhasanin, pyet qeverinë shqiptare për Vettingun Altina Xhoxhaj dhe Besa Nikëhasani

Shto Koment