Aktualitet

OSBE publikon analizën për paktën anti-shpifje: Jemi kundër bllokimit të mediave online (E PLOTË)

  • Soreca: Kemi komentet tona, do ia dorëzojmë qeverisë
  • Sipas Desir është e nevojshme që legjislacioni i ardhshëm të respektojë standardet ndërkombëtare dhe angazhimet e OSBE-së për lirinë e shprehjes dhe që të mos ndikojë negativisht në lirinë e medias në vend.
    Featured image of article: OSBE publikon analizën për paktën anti-shpifje: Jemi kundër bllokimit të mediave online (E PLOTË) OSBE ODIRH
    Përditësuar:

    Shto Koment