Aktualitet

Hyrja u shemb, si u inagurua me bujë 4 muaj më parë komisariati nr.6 në Tiranë (Foto+VD)

 • Me gërshërë në duar dhe të buzëqeshur, si e inauguruan 4 muaj më parë Veliu dhe Lleshaj Komisariatin nr.6 (VD)
 • 2 milionë euro u shembën si rërë, FUSHA Sh.p.k rindërtoi komisariatin nr.6, lidhja me Tahirin dhe Sotën
 • 4 muaj pas rikonstruktimit shembet hyrja e komisariatit numër 6 në Tiranë. Nuk ka persona të lënduar.
  Featured image of article: Hyrja u shemb, si u inagurua me bujë 4 muaj më parë komisariati nr.6 në Tiranë (Foto+VD) Ardi Veliu dhe ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj gjatë inagurimit të Komisariatit numër 6
  Përditësuar:

  Tiranë- Pasditen e djeshme hyrja e Komisariatit numër 6 në Tiranë është shembur. Për këtë ngjarje nuk raportohen persona të lënduar.

  Theksojmë se pas rikonstruktimit godina e këtij komisariati u inaugurua nga ministri Sandër Lleshaj dhe Ardi Veliu Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, më 11 janar të 2019. Pra 4 muaj pas rikonstruktimit hyrja e kësaj godine është shembur.

  Miratimi nga qeveria për këtë vendim është shkurt të 2017 dhe projekti përfshinte rikonstruktimin e të gjithë ndërtesës ekzistuese dhe ndërtimin e një objekti shtesë.

  Gjatë inaugurimit Ardi Veliu u shpreh se për këtë projekt janë harxhuar nga buxheti i shtetit  239 milion lekë  për këtë komisariat, ku janë rreth 150 punonjës policie.

  “Me një fond prej 8 milion lekësh është realizuar edhe kompletimi i të gjitha zyrave me orendi e pajisje zyre të reja, duke krijuar kushte normale punë në çdo ambient. Në këto ambjente, ku krahas zyrave për personelin e të gjithë strukturave të Komisariatit, janë edhe blloku i dhomave të shoqërimit (zyra e marrjes së kallëzimit, zyrë intervistimi, zyrë proceduriale), salla e “TI”-së, salla Operative, ambientet për rregjimin e uniformës (meshkuj,femra), palestra/salla e forcës, magazinat dhe ambiente ndihmëse, arkivi, sallë mbledhjesh me kapacitet rreth 100 persona. Tashmë qytetarët do të marrën një shërbim cilësor e në kushte optimale duke bërë që besimi i komunitetit ku ju i shërbeni të rritet akoma edhe më shumë.”, u shpreh Veliu.

  J.V/Dosja.al

  • 9:37

   Me gërshërë në dorë dhe të buzëqeshur, si e inauguruan 4 muaj më parë Veliu dhe Lleshaj Komisariatin nr.6 (VD)

   Tiranë- Hyrja e Komisariati numër 6 në Tiranë është shembur 4 muaj pas inagurimit. Më 11 janar të 2019 godina e Komisariatit numër 6 është inaguruar nga ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Ardi Veliu.

   Gjatë inagurimit Ardi Veliu u shpreh se për këtë projekt janë harxhuar nga buxheti i shtetit  239 milion lekë  për këtë komisariat, ku janë rreth 150 punonjës policie.

   Foto pas inagurimit të Komisariatit

   “Me një fond prej 8 milion lekësh është realizuar edhe kompletimi i të gjitha zyrave me orendi e pajisje zyre të reja, duke krijuar kushte normale punë në çdo ambient. Në këto ambjente, ku krahas zyrave për personelin e të gjithë strukturave të Komisariatit, janë edhe blloku i dhomave të shoqërimit (zyra e marrjes së kallëzimit, zyrë intervistimi, zyrë proceduriale), salla e “TI”-së, salla Operative, ambientet për rregjimin e uniformës (meshkuj,femra), palestra/salla e forcës, magazinat dhe ambiente ndihmëse, arkivi, sallë mbledhjesh me kapacitet rreth 100 persona.”, u shpreh ndër të tjera Veliu.

  Shto Koment