Aktualitet

Mbyllet pika e kalimit kufitar në Han të Hotit dhe Muriqan, qytetarët mund të kalojnë nga ora 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit vetëm nëse kanë bërë testin serologjik

Të gjithë qytetarët, vetëm nëse kanë bërë testin serologjik, nga ora 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit të çdo dite. Përjashtim bëjnë mjetet e tonazhit të rëndë që kalojnë në kufi (kamionët), mjetet që udhëtojnë drejt aeroportit, shërbimet e urgjencës dhe mjetet ose shtetasit që kalojnë tranzit në territorin e Malit të Zi.
Featured image of article: Mbyllet pika e kalimit kufitar në Han të Hotit dhe Muriqan, qytetarët mund të kalojnë nga ora 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit vetëm nëse kanë bërë testin serologjik dogana në Han të Hotit e Muriqan

SHKODËR– Stacionet e Policisë Kufitare Hani i Hotit dhe Muriqan nuk do të jenë më të hapura për 24 orë, siç ka qenë më parë. Përmes një njoftimi zyrtar, Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Shkodër shkruan se këto dy pikë kalimi kufitar do të jenë të mbyllura gjatë ditës, si pasojë e rritjes së numrit të të infektuarve me Covid-19.

Të gjithë qytetarët, vetëm nëse kanë bërë testin serologjik, nga ora 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit të çdo dite. Përjashtim bëjnë mjetet e tonazhit të rëndë që kalojnë në kufi (kamionët), mjetet që udhëtojnë drejt aeroportit, shërbimet e urgjencës dhe mjetet ose shtetasit që kalojnë tranzit në territorin e Malit të Zi.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Njoftimi nga Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Shkodër. Stacionet e Policisë Kufitare Hani i Hotit dhe Muriqan: Autoritetet policore malazeze, nëpërmjet një njoftimi zyrtar kanë informuar se me vendim të Komisionit Shtetëror të Menaxhimit të Situatës për COVID-19, duke nisur nga sot, datë 25.11.2020 dhe çdo ditë, deri në një urdhër të dytë, nga ora 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit të çdo dite do të ketë ndalim të plotë të qarkullimit në të gjithë territorin e Malit të Zi. Përjashtim nga ky rregull bëjnë mjetet e tonazhit të rëndë që kalojnë në kufi (kamionët), mjetet që udhëtojnë drejt aeroportit, shërbimet e urgjencës dhe mjetet ose shtetasit që kalojnë tranzit në territorin e Malit të Zi. Sqarojmë se shtetasit shqiptarë mund të kalojnë nëse janë të pajisur me testin serologjik, brenda orarit të përcaktuar 05:00-19:00. Duke ju falënderuar për mirëkuptimin.

(f.m/dosja.al)

Shto Koment