Kuriozitete

Kjo është klasa ku hahen akulloret më të shijshme në botë dhe studiohet për to

Keni parë diku të hani akullore në klasë teksa studioni. Në fakt ka një vend në Pensilvani, dhe aty profesori mëson të gjithë procesin sesi përgatiten akulloret, e në të njëjtën kohë studentët hanë akulloret që vetë prodhojnë.
Featured image of article: Kjo është klasa ku hahen akulloret më të shijshme në botë dhe studiohet për to Foto ilustruese
Përditësuar:

  PENSILVANI- Në “Penn State University”,  në Pensilvani​  ju mund të studioni për akulloret. U çuditët nga kjo që lexuat, nuk po e besoni. Po,po, e keni lexuar shumë në rregull dhe ëshët shumë e vërtetë.

Akullore 101 është një klasë aktuale ku ka një mësues dhe studentë që shkojnë aty për të studiuar akulloret.

Dr. Bob Roberts, për 25 vjet rradhazi ka dhënë leksione dhe ka mësuar me qindra mijëra studentë sesi prodhohet akullorja.

Pas leksioneve që Roberti jep, studentët janë të detyruar që të vijnë në klasë të përgatitur për 9 mostra të ndryshme, me shijet e ndryshme të akulloreve.

Përveçe do përkushtimin e duhur kjo është hapësira e vetme ku mund të mësoni duke ngrënë akullore.

Marrë dhe përkthyer nga Greatbigstory

A.C.Dosja.al

Shto Koment