ORA : 16:47 | 19 Tetor, 2021

Zgjedhjet/ KE për Shqipërinë: Shqetësim patronazhistët dhe korrupsioni!

TIRANË- Zbardhet Progres Raporti i Komisioni Komisionit Europian për Shqipërinë, ku sërish vijojnë të ngrihen shqetësimet në funksionimin e shtetit të së drejtës problemet me korrupsionin në nivelet e larta, liria e shprehjes, por edhe për zgjedhjet e 25 prillit. Sa i përket zgjedhjeve të 25 prillit, progres-raporti i vlerëson si pozitive por ngre shqetësimin … Vazhdoni me leximin e Zgjedhjet/ KE për Shqipërinë: Shqetësim patronazhistët dhe korrupsioni!