Argetim

Imazhi i pasqyrës/ 11 ndërtesat me arkitekturën më unike, që mashtrojnë syrin e njeriut(Foto)

Ndërtesat e veshura komplet me pasqyrë të japin një ndjesi të veçantë, ndryshe nga çdo lloj arkitekture tjetër në botë.

TIRANË- Ndonjëherë është e pabesueshme kur shikon arkitekturën e  pazakontë të ndërtesave nëpër botë.

Një arkitekt ka shumë mjete në dispozicion për të arritur idenë e tij. Të shohësh sesi pasqyrohet natyra në këndë të caktuara të këtyre ndërtesave prej pasqyre, është fantastike.

Fotot që Dosja.al ka zgjedhur sot t’iu tregojë, do ju bëjnë tepër kuriozë të kuptoni sesi shkrihet në një natyra me ndërtesat.

Format, pasyrat, pasqyrimi dhe çdo detaj tjetër në këto ndërtesa krijojnë vende magjike që nuk kanë të krahasuar as me qiellgërvishtëset.

Burimi: Sofiby

A.C/Dosja.al

Shto Koment