Bota

Holandë/ Bankomatë që ndihmojnë në gjetjen e fëmijëve të humbur

Për herë të parë, policia holandeze shpik bankomatët e parë që shërbejnë për gjetjen e fëmijëve të zhdukur.
Featured image of article: Holandë/ Bankomatë që ndihmojnë në gjetjen e fëmijëve të humbur Foto ilustruese.

HOLANDË- Policia holandeze bën shpikjen më të rëndësishme për gjetjen e fëmijëve të humbur.

Rreth 300 sportele bankomatësh kanë nisur nga puna, procesi nis me një foto të fëmijëve që janë të humbur. Ky veprim rrit mundësinë e gjetjes së fëmijëve që janë në kërkim.

Iniciativa përfshin organizatën holandeze ”Vermist Kind Alert” dhe rrjetin ndërkombëtar ”Amber Alert”, të specializuar në gjetjen e fëmijëve të rrëmbyer ose fëmijëve të zhdukur.

Bankomati që shërben për të gjetur fëmijët e humbur.

Tani në Holandë përdoren sportelet në aeroporte, qendra tregtare dhe vende turistike.

Burimi: Politie.nl

L.K/Dosja.al

Shto Koment