Kuriozitete

Fotografitë më të bukura të ditës, shijojini!

Fotografitë e kafshëve të ndryshme duke bashkëvepruar me natyrën, vazhdojnë ende të jenë fotografitë më të shikuara në botë, dhe më të pëlqyerat sigurisht.

TIRANË – Natyra është po aq sa e thjeshtë edhe komplekse në vetëveten e saj, sërisht ajo ngelet gjëja më e bukur për syrin e njeriut.

Fotografitë e kafshëve të ndryshme duke bashkëvepruar me natyrën, vazhdojnë ende të jenë fotografitë më të shikuara në botë, dhe më të pëlqyerat sigurisht.

Fotografitë e mëposhtme, kanë bërë xhiron e rrjetit dhe janë shpallur fotot më të bukura të ditës së sotme. Shijojini!

Burimi:The thinking mind 

E.C/Dosja.al

Shto Koment