Kulture

FOTO/ Këto janë 8 ishujt më të bukur grekë

8 ishujt më të bukur grekë, që po vizitohen çdo vit e më shumë nga mijëra turistë nga e gjithë bota.

GREQI- Vera gjithmonë mezi pritet jo vetëm nga të rinjët e nga fëmijët, por edhe të rriturit paraspëlqejnë të pushojnë për të paktën 10 ditë, plazh, rërë e rreze dielli nën çadër.

Por dhe të zgjedhësh vendet që do të vizitosh gjithmonë mbetet e vështirë  pasi bukuritë natyrore janë të pa krahasueshme me njëra-tjetrën.

Sot në këtë artikull Dosja.al do ju tregojë 8 ishujt më të bukur grekë. Shumë pranë Shqipërisë, ishujt grek janë më të vizituarit në Europë.

 A.C/Dosja.al

Shto Koment