Kuriozitete

FOTO/ Jo vetëm njerëzit, edhe kafshët dinë të tregojnë anën e tyre qesharake!

Këto kafshë janë paraqitur në edicionin 2019 të Komedisë së Kafshëve të Fotografisë, ku tregojnë anën e tyre qesharake.

TIRANË- Jo vetëm njerëzit dinë të bëjnë shaka, apo të qetësohen në disa momente  të caktuara duke bërë mimika qesharake.

Njerëzit përgjithësisht në ditët e sotme i ruajnë përmes fotove  momentet qesharake, sa në njëmoment kur u rikthehen duke i parë qeshin pafund dhe ndihen dyfish të lumtur.

Sot në këtë artikull Dosja.al do t’iu tregojë disa nga fotot më qesharake të kafshëve nëpër botë.

Këto kafshë janë paraqitur në edicionin 2019 të Komedisë së Kafshëve të Fotografisë.

“Çdo vit që bëjmë këtë konkurs, bëhet gjithnjë e më tërheqëse duke parë se si njerëzit vizualizojnë anët qesharake të jetës së egër në natyrë”, thotë Paul Joynson-Hicks, një fotograf britanik.

Burimi:  CCN 

A.C/Dosja.al

Shto Koment