Blog

PHOTO SA NJËMIJË FJALË…

Dritat ishin ndezur vetëm në katet e poshtme te biznesit, ndërsa zyrat e mbyllura kuptohet se ishin me drita të fikura (i paguan privati)..
Featured image of article: PHOTO SA NJËMIJË FJALË… Foto nga kullat në Tiranë

Sonte në darkë rreth orës 20:00 po kaloja pranë kullës Coin në qendër të Tiranës. Për një çast hodha sytë lart… Dritat ishin ndezur vetëm në katet e poshtme të biznesit, ndersa zyrat e mbyllura kuptohet se ishin me drita të fikura (i paguan privati)….

Foto e publikuar nga Zef Preçi

Ndërkaq, kulla përballe, shëmtia mbi stadium, bosh nga zyrat e bizneset, por me dritat të gjitha të ndezura… Kuptohet se si PPP që është, faturat i paguan sektori publik, buxheti i shtetit. Unë i jap të drejtë vetes të hamendësoj se ky abonent i OSHEE as ka paguar prej vitesh dhe as qe do te paguajë ndonjë Lek edhe për shumë kohë. Fundja a nuk u ndërtua stadiumi me procedura të dyshimta mbi bazën e të cilave u grabit trualli publik për interesa klienteliste private? Besoj se në 120 Milionë Eurot që doli me humbje OSHEE janë edhe faturat e këtij përbindëshi ndërtimi…

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al
Foto e publikuar nga Zef Preçi

Ftoj publikisht miqtë e FB që mund të kenë akses në informacion (se nuk besoj se institucioni përgjegjës mund të reagojë) që të bëjnë publike faturën mujore te energjisë elektrike të stadiumit dhe statusin e likuidimit te tyre…

(Dosja.al)

Shto Koment