Aktualitet

Dhënia e ndihmës mjekësore, leximi i hartave dhe partullimi! Forcat e Armatosura Shqiptare bëhen një me ato Britanike, FOTOT nga trajnimi

Trupat nga të dyja vendet janë përfshirë në trajnime të përbashkëta për dhënien e ndihmës mjekësore, lexim hartash dhe patrullim.

VLORË– Në kuadër të stërvitjes ‘Defender 2021’, Forcat e Armatosura shqiptare janë trajnuar ditën e sotme bashkë me partnerët e Mbretërisë së Bashkuar.

Trupat nga të dyja vendet janë përfshirë në trajnime të përbashkëta për dhënien e ndihmës mjekësore, lexim hartash dhe patrullim.

Forcat e Armatosura Shqiptare trajnohen së bashku me partnerët e Mbretërisë së Bashkuar . Trupat nga të dyja vendet janë përfshirë në trajnime të përbashkëta për ndihmë mjekësore, lexim hartash dhe patrullim.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Trajnimet mbështetin Forcat e Armatosura shqiptare në ndjekjen dhe arritjen e kapaciteteve të synuara në kuadrin e NATO-s”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Amerikane.

(kle.mu./dosja.al)

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.