Aktualitet

Çfarë ndodh rreth nesh? Titujt kryesorë të portaleve, 28 mars 2020

Dosja.al ju sjell një përmbledhje të portaleve në vend dhe lajmet e tyre kryesore.
Featured image of article: Çfarë ndodh rreth nesh? Titujt kryesorë të portaleve, 28 mars 2020 Dosja.al

Tiranë- Dosja.al ju sjell një përmbledhje të portaleve në vend dhe lajmet e tyre kryesore. Dosja.al ka si lajm të parë rritjen e numrit të viktimave nga COVID-19 në vendin tonë. I njëjti lajm është i pari edhe tek Shqiptarja.com, AbcNews, Faxweb, Ora News dhe Panorama.co. Ndërkohë nuk mungojnë as lajmet nga zhvillimet ne botë lidhur me koronavirusit.

Shto Koment