Politike

Bëhet funksionale pas 3 vitesh, Gjykata Kushtetuese: Ditë e shënuar për këtë gjykatë

Po ashtu në deklaratë ata shprehin angazhimin se do të ushtrojnë funksionet me integritet dhe qëndrueshmëri për përmbushjen e misionit kushtetues, duke pasur besimin e plotë të kapërcimit të sfidave.
Featured image of article: Bëhet funksionale pas 3 vitesh, Gjykata Kushtetuese: Ditë e shënuar për këtë gjykatë Gjykata Kushtetuese

Shto Koment