Blog

PICOLO GRANDE AMORE…

Fuati dhe Elsa, kështu quhej nusja e tij, qenë fqinjët e mij. Një kat më poshtë. Babai i Fuatit seç foli kundër qeverisë te puna si mekanik dhe e pa veten në burg. E dënuan 17 vjet. Do internonin dhe Fuatin,por nëna e tij kishte një dëshmor në fis ndaj nuk e trazuan.
Featured image of article: PICOLO GRANDE AMORE… Foto ilustruese

Shto Koment