Argetim

9 gabimet që bëjmë gjithmonë kur darkojmë jashtë, ja çfarë duhet të dimë!

Europianët duket se nuk kanë shumë njohuri përsa i përket rregullave të tryezës, dhe gabimeve që nuk duhen bërë gjatë konsumimit të një vakti.

Europë – Përpara shekullit të 21-të, në restorantet Europiane, të gjitha pjatat shërbeheshin në tavolinë në të njëjtën kohë, dhe ky sistem shërbimi quhej “Servis a La Franciese”, në ditët e sotme shërbimi modern, vjen duke i sjellë pjatat gradualisht, dhe ky lloj shërbimi quhet A La Russe.

Ambasadori Rus, Aleksandër Kurakin e solli këtë model shërbimi modern, edhe në Francë, dhe francezët duket se i janë mirënjohës për këtë gjë.

Por sërish europianët duket se nuk kanë shumë njohuri përsa i përket rregullave të tryezës, dhe gabimeve që nuk duhen bërë gjatë konsumimit të një vakti.

Burimi:Bright Side

E.C/Dosja.al

Shto Koment